Top 200 Städte  |  

Flotte Flotte: Wochenmenü

€12.00 - €14.00

MONDAY

- Breaded schnitzel (CH pork) with potato wedges and colorful vegetables - Fusilli with tomato pesto, roasted champignons, zucchinis and parmesan cheese

€12.00 - €14.00

TUESDAY

- Bami goreng (CH) with noodles, Asian vegetables and fried chicken strips - Chickpea bowl with hummus, figs, almonds and pomegranate

€12.00 - €14.00

WEDNESDAY

- Beef brasato with red wine sauce (CH), with maluns and colorful vegetables - Homemade cheese spaetzle, fried onions and apple sauce

€12.00 - €14.00

THURSDAY

- Chicken piccata (CH) with tomato sauce, spaghetti and fried zucchini - Yellow vegetable curry with fried tofu and jasmine rice

€12.00 - €14.00

FRIDAY

- Beef mince steak (CH) with feta cheese, penne and Mediterranean vegetables - Butter rösti with two kinds of asparagus and gratinated mountain cheese

€12.00 - €14.00

MONTAG

- Paniertes Schnitzel (CH Schwein) mit Kartoffelecken und buntem Gemüse - Fusilli mit Tomatenpesto, gebratenen Champignons, Zucchini und Parmesankäse

€12.00 - €14.00

DIENSTAG

- Bami Goreng (CH) mit Nudeln, asiatischem Gemüse und gebratenen Pouletstreifen - Kichererbsenbowl mit Hummus, Feigen, Mandeln und Granatapfel

€12.00 - €14.00

MITTWOCH

- Rindsbrasato mit Rotweinsauce (CH), mit Maluns und buntem Gemüse - Hausgemachte Käsespätzle, Röstzwiebeln und Apfelmus

€12.00 - €14.00

DONNERSTAG

- Poulet - Piccata (CH) an Tomatensauce, Spaghetti und gebratenen Zucchini - Gelbes Gemüsecurry mit gebratenem Tofu und Jasminreis

€12.00 - €14.00

FREITAG

- Rindshacksteak (CH) mit Fetakäse, Penne und mediterranem Gemüse - Butterrösti mit zweierlei Spargel und Bergkäse überbacken