MONDAY
- Fried chicken escalope (CH) with paprika cream sauce, herb rice and colorful vegetables - Ratatouille with rosemary potatoes and feta cheese
- Fried chicken escalope (CH) with paprika cream sauce, herb rice and colorful vegetables - Ratatouille with rosemary potatoes and feta cheese
- Beef stroganoff (CH) with farfalle and glazed peas - Potato rösti topped with spring vegetables and Appenzeller au gratin
- Lasagne al forno (CH) with Bolognese sauce and grated cheese au gratin - Green asparagus ravioli with lemon sauce, cherry tomatoes and Sbrinz cheese
- Chicken bird with mushroom filling (CH) with truffle mashed potatoes and colorful vegetables - Potato and vegetable casserole with mountain cheese and walnuts au gratin
- Baked pike-perch crispies (D) with tartar sauce, boiled potatoes and spinach leaves - Pink lentil daal with sweet potatoes and chard
- Gebratenes Pouletschnitzel (CH) an Paprikarahmsauce mit Kräuterreis und buntem Gemüse - Ratatouille mit Rosmarinkartoffeln und Fetakäse
- Rinds Stroganoff (CH) mit Farfalle und glasierten Kefen - Kartoffelrösti mit Frühlingsgemüse belegt und Appenzeller überbacken
- Lasagne al forno (CH) mit Sauce Bolognese und Reibkäse überbacken - Grüne Spargelravioli mit Zitronensauce, Cherrytomaten und Sbrinzkäse
- Pouletfleischvogel mit Pilzfüllung (CH) an Trüffel - Kartoffelstock und buntem Gemüse - Kartoffel - Gemüseauflauf mit Bergkäse und Baumnüssen überbacken
- Gebackene Zanderknusperli (D) an Sauce tatar, Salzkartoffeln und Blattspinat - Rosa Linsen Daal mit Süsskartoffeln und Mangold